Masters TOP8, 05.02.2011

SDS EXMOST Brno se na Masters neztratilo.

Protože se v prvním víkendu soutěží družstev nekonala 1.liga, byl termín zužitkován k odehrání finále Masters za rok 2010. Ve finále jsme měli tři zástupce a rozhodně se neztratili. Zatímco Dalibor Kyzlink a Martin Kučera mají se soutěží své letité zkušenosti, Jaromír Procházka postoupil do finále poprvé. 

Právě Jarek a Martin měli nadějně rozehráno a vstupovali do posledního kola coby aspitanti na celkové vítězství. Se stejným počtem bodů se o vítězství ve stejnou chvíli pral i Miroslav Škorpík. V prospěch Jarka hovořil větší počet vítězství, v případě  jakékoliv zaváhání jednoho z našich hráčů by vítězství spadlo do klína Škorpíkovi. S Jarkem měl lepší vzájemný zápas, s Martinem se mohl spoléhat na předpokládanou oporu svého oddílového spoluhráče Nakládala s nímž hrál poslední zápas.

Zatímco Škorpík v posledním zápase téměř zosminásobil svou dovavadní střeleckou produktivitu, Martin nezvládl svůj poslední zápas s Fleišmanem a prohrál. Na Jarka proto i přes výhru v posledním kole zbylo „jen“ druhé místo.

Umístění našich hráčů:

  • 2. místo – Jaromír Procházka
  • 3. místo – Martin Kučera
  • 5. místo – Dalibor Kyzlink
Štítky: