Tato stránka je sportovně laděna. Najdete zde odkazy na sportovní kluby, sportovní zařízení, prodejce sportovního vybavení a potřeb ..

Hokej-live.cz – hokejové vybavení, tréninkové pomůcky, pomůcky k posilování.

SportCentral.cz – SportCentral pomáhá najít si kamarády na stolní hokej. Najděte si své sportoviště v naší databázi.

Poháry SPORT HOBBY – naleznete u nás vše pro vítěze od sportovních pohárů, trofejí až po medaile a diplomy. Sleva pro mládež -15%.

KHL – Kroměřížská Hokejová Liga – amatérská soutěž rekreačních hráčů ledního hokeje, kteří nejsou registrování v žádném hokejovém svazu.

ABCSPORT.CZ – sportovní potřeby pro Váš aktivní život.

SATYRBIKE.CZ – bike web, bazar a půjčovna a servis jízdních kol v Brně. V naší prodejně nabízíme horská, trekingová, silniční a dětská kola za supr ceny.

Lyže nejlépe na lyzelyze.cz

Rotopedy – kvalitní rotopedy a ergometry od Domafitu.

Posilovací stroje – vše pro posilování: posilovací stroje, lavice a činky pro vybavení domácích, hotelových, klubových, firemních a veřejných posiloven.

Profi-fitness – posilovací stroje Cybex a Tuff Stuff

Muscle.cz – široký sortiment zdravé výživy, doplňků stravy, cvičebních pomůcek a nářadí pro kulturistiku, fitness, aerobic a další sportovní odvětví.

GD Sportswear – výroba sportovních dresů, vlajek, minidresů a jiných doplňků. S námi obléknete svůj tým do dresů, které Vám bude soupeř závidět!

Lyžařské boty značek Alpina, Atomic, Head, Salomon, Fischer, atd. v obchodě topskisport.cz.

Kolieskové korčule značiek Bauer, Fila, Head, K2, Roces, atď. nájdete v športovom obchode TopSki Šport v Žiline, kde okrem kvalitných výrobkov Vás čakajú profesionálne rady.