1.liga družstev, 14.04.2012

Z trojutkání s Dragons a Uherčicemi vezeme tři body.

Po povedené domácí premiéře v 1.lize družstev, kdy jsme získali čtyři body za vítězství nad Pečkami a Doudeeny nás tentokrát čekalo trojutkání v Holasicích. Tam totiž směřovali své domácí pořadatelství Dragons Brno, o body se nás zde snažili okrást také bizoni z Uherčic.

S těmi jsme nastoupili v prvním utkání dne. Na zápasy Uherčic by si vsadil jen opravdový fajnšmekr. Jednou porazí Dobrou Vodu a Dragons rozdílem třídy, jindy zase nestačí na Žďár nad Sázavou. Tentokrát se ale kluci z Uherčic vyspali dobře a hned od prvního kola získali tříbodové vedení. To platilo ještě před posledním kolem, pak jsme ale zázračně zařadili vyšší rychlostní stupeň a zvládli srovnat na konečných 9:9.

Hned po nerváku s Uherčicemi nás čekali úřadující mistři ČR – tým BHC Dragons Brno. Velmi vyrovnané utkání spělo celou dobu k další dělbě bodů. O tom, že přidáme k vydřenému bodu s Uherčicemi, další dva s Dragons, rozhodl Martin Kučera asi deset sekund před koncem utkání.

Utkání mezi Dragons a Uherčicemi vypadalo celou dobu jako jasná záležitost pro domácí. Bizoni však dokázali v závěru utkání zdramatizovat a korigovat na konečných 8:9 z jejich pohledu.

Nutno konstatovat, že získané tři body s takto těžkými soupeři a po tak nepříjemném průběhu jsou zlaté.

Statistiky našich hráčů:

  • Kučera Martin – 7 2 1 (29:12)
  • Kyzlink Dalibor – 5 1 2 (25:15)
  • Procházka Jaromír 3 0 3 (26:24)
  • Truhlář Václav 2 3 4 (12:13)
  • Flajšingr Milan 0 3 4 (12:20)
  • Horák Karel Jun. 1 3 6 (11:22)

Aktuální tabulku 1.ligy najdete na stránkách Unie hráčů stolního hokeje v rubrice 1.liga.